Kedves Látogató!

Ha már regisztrált vásárló vagy, akkor itt bejelentkezhetsz az áruházba. Ha nem, akkor regisztrálj most!VirtueMart
A bevásárlókosarad jelenleg üres.

Ma 2016. július 24., vasárnap, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.
Címlap Szerelmi horoszkóp Szerelmi horoszkóp Használd Vénusz energiáját!

Kép: Orina KafeBoldogságsugarak: a Vénusz a Plútóval, a Jupiterrel és a Marssal kapcsolódik. A kozmosz a Földet a boldogság piramisa alá állítja, annyira rendkívüliek az égi konstellációk, melyben legfényesebb csillagaink a bizakodás fényjeleit a Földre sugározzák. A Vénusz pozitív energiájának hatalmas hulláma zúdul le ránk. Most csodák történhetnek! Elérjük azt, amire eddig nem mertünk vállalkozni: a szerelemben, a munkában, és anyagi téren is.

A világ mosolyog. Az emberek vidámabbnak, melegebb szívűnek tűnnek, közelebb kerülnek egymáshoz. Március 15-től a Vénuszt átöleli a Jupiter a szerencse istene. Ezenkívül mindketten szárnyakat adó trigon fényszögben állnak a Plútóval és a Marssal, ami hidat ver férfi és nő között. Vonzzák egymást, fellobog a szenvedély, ösztönösen rátalálnak az igazi társra, pontosan megtalálják a megfelelő szavakat. A kozmikus klíma nem is lehetne megfelelőbb a mély őszinte szerelem számára. Ritkán hat a nemek között ennél erotikusabb, tiszta mágikus vonzóerő, mint ezekben a napokban: egy energia, ami egész héten hat ránk.

Ez azonban még nem minden. A Jupiter és a Mars is szövetkeznek a titokzatos Plútóval egy trigon fényszögben. A végén ez a háromszög, a boldogságnak ez a kozmikus piramisa hatalmas energiaáramot bocsát ki. Növekszik az önmagunkba vetett hitünk, elszántságunk, és a bátorság is ahhoz, hogy életünkben radikális változtatást hajtsunk végre. Plútó erős dominanciája az égen mélyreható változásokat indít el a jobbá válás útján, melyek magukkal ragadnak minket. Sok minden sikerülhet neked, ha a kozmosz hatalmas energiáját helyesen használod.

A szerelemben: megtalálod, amit már régóta keresel. Egy krízisben új utat, új közelséget találsz egy tisztázó beszélgetésben partnereddel.

Problémákban: megvan az erőd, de az elszántságod is, hogy mindent eltakaríts az útból, ami csak a terhedre van.

Pénz-gondoknál: a Jupiter és a Vénusz segítségével kisebb csodákban reménykedhetsz. Megrendíthetetlen optimizmus és harci szellem az ideális alapja annak, hogy megoldd anyagi problémáidat, de szerencsés véletlenek is, melyek meglepő módon pénzhez segítenek.

Ezekben a napokban fel fogod ismerni, mi az, ami valóban fontos a számodra.

Kos

Viharos napokat, erős érzelmeket éltél meg, amikor a Vénusz az utolsó hetekben a te jegyedből sugárzott. Most távolabbról nézed ezeket az érzelmeket, és szilárd alapokra tudod helyezni, ami esetleg csak elkezdődött. Hagyj magadnak időt, ne akarj kikényszeríteni semmit. Türelem!

Szerelem: Semmi spontán reakció! Erős érzelmekkel küzdesz, belülről kissé ingerültnek érzed magad. Hagyj magadnak és annak az embernek, aki iránt többet érzel, időt. Ne kényszeríts ki beszélgetést.

Problémák: Belekapaszkodtál valamibe, ami sokkal kisebb annál, mint ahogyan elképzeled. Rá fogsz jönni, hogy a problémád könnyen hagyja megoldani magát.

Pénz: Jupiter még a szomszédos jegyben áll. Júniusban minden jóra fordul számodra. Vénusz energiáját azonban már most érzed, ami nyereségre váltja azt, amihez hozzányúlsz. Bizakodással és optimizmussal nekifogni, ez az egyetlen előfeltétele a sikernek.

Lélek: Néha egy látomás után futsz. Nem lehet a célod, hogy jobb és okosabb legyél kollégáidnál, főnöködnél vagy barátaidnál. Elégedettnek kell lenned önmagaddal.

Bika

Most te vagy a szerencse fia. Minden csak körülötted forog. A Jupiter megcsókol, a Vénusz a te jegyedből sugárzik, a Mars kitartással ajándékoz meg, a Plútó pedig szemtelenül erotikus kisugárzást és hatalmat ad a többiek felett. Ilyen erős még sohasem voltál. Magadhoz vonzod a szerencsét.

Szerelem: Megkapod, amiről már régóta álmodsz. Az új szerelmet, vagy az új közelséget kedvesedhez. Együtt növekszel a vele való foglalkozásban.

Problémák: Semmi sem tud annyira hatalmasan, megoldhatatlannak tűnően eléd tornyosulni, hogy ne tudnád megoldani, ha nekifogsz. Pozitív gondolkodással megtalálod a végleges megoldást.

Pénz: Egy szerencsés véletlen sok pénzt hoz neked. Csak belső megérzésedet kell követned, és mindenekelőtt bíznod kell, és merni egész új dolgokat megtenni. Spontán nyeremény vagy örökség is lehetséges.

Lélek: ha ez a hét elmúlt, tudni fogod, mire van szükséged, mi tölti el lelkedet elégedettséggel.

Ikrek

Jupiter és Vénusz a veled szomszédos jegyből világítanak. A Mars kellemetlen fényszögben köt le, a Plútó pedig egészen hidegen hagy. Mégis hasznát veheted a kozmoszból érkező energiasugárnak, ha egyszer tényleg kilépsz önmagadból, és nem bújsz el ismét szavak mögé.

Szerelem: Beszélj a változatosság kedvéért saját magadról, arról, ami érdekel. Elhatározod rá magad? Csodálkozni fogsz, mennyi érzéssel fognak feléd fordulni. A boldogságod most másoktól jön.

Problémák: Engedd meg, hogy problémáid legyenek. Ne tedd túl magad egyszerűen azon, ami közelről érint, és nem hagy nyugodni. Ha beszélsz erről másokkal, már sokkal jobban fogod érezni magad, és megtalálod a megoldásokat.

Pénz: találkozol emberekkel, akik továbbsegítenek. Bízz a tanácsukban, és fogadd el a támogatásukat. Hatalmas támogatók nagy fordulatot adnak az életednek.

Lélek: felismerheted, milyen fontos életedben a többi ember, és hogy több közelségre és igaz érzelmekre van szükséged.

Rák

A szerencsésekhez tartozol: a Jupiter és a Vénusz építő fényszögben állnak a te jegyeddel, ugyanúgy, mint a Mars is. Plútó pedig lelkesítő szembenállásban van. Beágyazva a boldogság piramisába, az energiasugár közvetlen befolyása alatt.

Szerelem: Kisugárzásod ellenállhatatlan. Hatalmad van más emberek felett. Egy beszélgetés segíteni fog neked kapcsolati problémáid megoldásában. Az emberek szimpatizálnak veled, mindenki kedvel.

Problémák: Optimizmusoddal, bizakodásoddal megoldasz minden gondot, amivel pillanatnyilag szemben állsz. Bízzál a szerencsés fordulatban, ami mostantól megmutatkozik.

Pénz: Elkényeztet a szerencse. Amit most a kezedbe veszel, amihez hozzáfogsz, az nyereséget ígér. Ügyelj a látszólag véletlen megérzésekre. Üzenetek lehetnek, amik sok pénzt hoznak.

Lélek: felismered, megérted, hogy sok mindent elértél életedben. Ez végre megadja az önbizalmat, amire további utad során szükséged van, ahhoz is, hogy önmagadat megvalósítsd.

Oroszlán

A Vénusz energia-sugarai nem érnek közvetlenül. Az általános életigenlő optimista klíma azonban téged is megfertőz. Ezzel neked is sok minden sikerül.

Szerelem: Ügyelj azoknak az embereknek a pozitív kisugárzására, akikkel összetalálkozol. Csak az tesz neked jót, aki felépít. Ne keress viszont önigazolást és elismerést a szerelemben. Mély érzelmekre van szükséged, és meg is éled, ha nyitott leszel rá.

Problémák: Van egy probléma, ami jobban foglalkoztat, mint bármi más. Engedd magadhoz, ne told el magadtól, akkor rá fogsz jönni, hogyan szabadulj meg tőle.

Pénz: Egy barátodnak jó tippje van a számodra. Csak meg kell hallgatnod az embereket, és nem hiú módon vagy idegeskedve semmibe venni őket. Barátaid, kollégáid, ismerőseid csak jót akarnak.

Lélek: Sok belső bölcsesség szunnyad benned. Csak meg kell értened, és könnyedén követned a felismeréseket, amiket az élet ad neked. Ez belső nyugalmat teremt benned.

Szűz

Pontosan azon a csúcsán állsz a boldogság háromszögének, ahol Mars világít. A Vénusz és a Jupiter egyik oldalon pozitív trigon fényszöget képez a te jegyedhez, ugyanúgy a Plútó is a másik oldalon. Ezért különösen erősen érzed a kozmikus sugarak befolyását, erősebben, mint más jegyek. Ez fölényt biztosít neked, és boldoggá tesz.

Szerelem: Kisugárzásod rendkívül erotikus, ellenállhatatlan, egyszerűen mágneses. Csak fel kell vállalnod, akkor sok szívet fogsz meghódítani. Ha egyedül élsz, kaotikus, nagyon szenvedélyes találkozásokra fog sor kerülni, melyeket nem fogsz egyhamar elfelejteni. Egy régi kapcsolat pedig, ami elsüllyedt a rutinban, most újra lángra lobbanhat.

Problémák: Teljesen felesleges aggodalmak gyötörnek egzisztenciád miatt? Aggódsz a jövődért?  A Vénusz és a Jupiter boldogságérzetet és bizakodást visznek az életedbe, melyekre szükséged van, hogy megoldd a gondjaidat.

Pénz: Életed nagy esélye itt van. Egy szerencsés ötlet, zseniális megérzés vagy izgalmas találkozás anyagi helyzetedet radikálisan megváltoztatja. Sok pénzhez fogsz jutni, csak figyelj spontán megérzéseidre, és reagálj rájuk.

Lélek: Belső nyugalomhoz és kiegyensúlyozottsághoz jutsz, mert megérted, hogy igazi örömök is vannak az életedben.

Mérleg

Hangulatod nagyon hullázik, és mindig hagyod, hogy valamit bebeszéljenek neked, ami tényleg nem felel meg lényednek. Vénusz sugarai nem érnek el egyenesen. Mégis érzed a pozitív befolyást, ami több öntudatot ad neked, és ez így nagyon jó.

Szerelem: Talán kapcsolatod válságba került, mert túl sok kompromisszumba mentél bele, és megtagadtad önmagad. Most felébredsz, és követelsz. Ez több tiszteletet biztosít neked, nemcsak partnerednél, de azoknál is, akikkel csak most találkozol.

Problémák: Megvan benned a bátorság, hogy szembenézz a gondjaiddal, nem fojtod el, nem tussolod el őket. Ez tudatossá teszi benned a megoldást.

Pénz: Hallgasd meg egy jó barátod tanácsát. Értékes tippje teljesen megváltoztathatja életedet. Anyagi gondjaid megoldása nagyon közel van. Higgy azoknak az embereknek, akik jóindulattal vannak irántad.

Lélek: Az általános melegszívű, barátságos hangulat téged is megfertőz, bizalmat és új hitet visz életedbe az emberek iránt, amire szükséged is van, hogy megtaláld belső békédet, és meg tudj nyugodni.

Skorpió

Azok közé a szerencsések közé tartozol, akik közvetlenül a Vénusz-energia befolyása alatt állnak, és ezt különösen erősen tapasztalod meg. Vénusz és Jupiter kihívó, inspiráló szembenállásban vannak a te jegyeddel. Ez elűz minden sötét hangulatot az életedből.

Szerelem: Izzik benned a szenvedély, kisugárzásod elvarázsol, mágnesesen vonzza a többi embert. Szingliként az erotikus kalandok vad, viharos időszakát fogod átélni. Kapcsolatodban pedig ismét összeforrsz partnereddel, és igen intenzív órákat fogtok együtt tölteni.

Problémák: Most több hatalmad van (Plútó helyzete miatt) mások fölött, mint bárki másnak. Ez segíteni fog neked problémáidat végleg megoldani, melyek eddig üldöztek és nyomasztottak.

Pénz:
Egy spontán megérzés, egy látszólag véletlen ösztönzés egy újságból, vagy egy barátod tippje most sok pénzt hozhat. Bízzál az emberekben, és mindenekelőtt bízz jobban önmagadban.

Lélek: Némi meditációval elérheted belső egyensúlyodat, amit mindig is kívántál.

Nyilas

A Mars az utadban áll, lefékez. A Jupiter és a Vénusz eléggé hűvös viszonyban vannak veled. Az általános hangulat, a barátságos emberek, az optimizmus, ami a levegőben van megfelelnek természetednek, és magukkal ragadnak.

Szerelem: Melegszívű, jóakaratú hangulat indul ki a többi emberből, és ez jót tesz neked. Nyisd meg magadat az érzelmek előtt, melyekkel szembesítenek. Szeretnek, és ezt érezni is fogod.

Problémák: Ami felmagasodik előtted, ami álmaidba is követ, sokkal kisebb annál, mint amekkorának érzed és látod. Engedd, hogy megöleljenek, ez el fogja űzni félelmeidet és gondjaidat.

Pénz: Semmi kockázat, semmi hosszú távú tervezés, semmi kölcsön! Hacsak nincsen egy jó barátod, aki ért a pénzhez, és a szerencsésekhez tartozik. Az ő tippjében természetesen megbízhatsz.

Lélek: Alapvetően pozitív beállítottságod segíteni fog hogy megszabadulj komplexusaidtól, melyek néha üldöznek. Sokat teljesítettél életedben.

Bak

Hagyd abba a bujkálást a hűvös távolságtartás mögött: kisugárzásod ezzel a mágikus Plútóval saját jegyedben megdöbbentő. Vénusz és Jupiter trigon fényszögben, valamint Mars szintén trigon fényszögben a  másik oldalon lágy, nőies, mágneses vonzóerőt adnak neked.

Szerelem: Magadhoz vonzod a szerelmet. Sok, nagyon izgató találkozásba bonyolódsz bele, ha belebocsátkozol. Menj emberek közé, oda tartozol, csak ne maradj otthon: kár lenne. Egy új szerelem megváltoztatja életedet.

Problémák: Keresztül fogod vinni, amit akarsz. Egyszerűen rejtélyes hatalmad van mások felett, és hozzá totális elszántságod. Ezzel minden gondodat megoldod.

Pénz: Egy spontán ötlet, vagy látszólag véletlen találkozás sok pénzt hozhat. Bízz a megérzésedben. Most nem tévedsz.

Lélek: Érzed, felismered, mire van igazán szükséged az életedben. Most csak ez a fontos a számodra. Minden más csak teher.

Vízöntő

Bár nem tartozol azok közé a jegyek közé, akik közvetlenül a szerencseháromszög befolyása alatt állnak, a vidám, közvetlen hangulat nagyon is megfelel neked. Kivirágzol, minden parti és társaság központja leszel.

Szerelem: Egyszerűen csak közeledj az emberekhez, eredeti stílusod, ötletgazdagságod, kedvességed megteszi a hatását – a többi magától megy. Az emberek most olyan nyíltan közelednek egymáshoz, bizonyosan kedvesed is, ha problémák adódnak köztetek.

Problémák: Minden problémára van megoldás, ha kész vagy a bizalom, a határtalan optimizmus számára megnyílni, amit a Vénusz terjeszt, és megszabadít a sötét, negatív gondolatoktól, melyek megkötöznek, és gátolnak.

Pénz: Bízz meglátásaidban, ötleteidben, amik így is, úgy is vannak. Most csak meg kell próbálnod lépésről lépésre megvalósítani azt, ami közelebb visz a céljaidhoz. Eközben ne vállalj haszontalanul kockázatot.

Lélek: Érzed, hogy vágyad a szabadságra, a függetlenségre nem minden, ami boldoggá tehet. Neked is szükséged van közelségre, melegségre.

Halak

A boldogság háromszögének kellős közepén állsz. Mars kihívó, lelkesítő szembenállásban van a te jegyeddel, a mágikus Plútó az egyik, a Vénusz és a Jupiter a másik oldalon mindannyian szárnyakat adó  fényszögben áll a te jegyeddel. Tiszta boldogsághullámok, egyenesen az égből.

Szerelem: A Jupiter és a Vénusz megnyitják szívedet, szeretnek, nyílt és annyira kedves vagy. Kisugárzásod elvarázsolja az embereket. Ha egyedül vagy, nem maradsz sokáig magányos. Egy találkozás mély, nagyon szenvedélyes érzéseket visz az életedbe. Valami megváltozik.

Problémák: A Jupitereddel és a Vénusszal szerencsés véletleneket élsz meg, amik sok problémától megszabadítanak. Egyszerűen szerencséd van.

Pénz: Teljesen váratlan dolog történik. A te nagy esélyed. Egy látszólag véletlen találkozás ragyogó lehetőséget kínál. Egy nagy nyeremény vagy váratlan örökség is lehetséges. Már nem kell félned az adósságoktól.

Lélek: Életed egyensúlyba kerül. Végtelen belső megelégedettséget érzel önmagaddal is, és a téged körülvevő emberekkel szemben is.


Tudni szeretnéd, személyesen Rád mi vár a következő hónapokban? Készíttesd el személyes horoszkópodat a televízióból is ismert Németh Ági okleveles asztrológussal, vagy beszélj vele skype-on!

Kapcsolódó cikkek:

Szerelmi horoszkóp szingliknek: március eleje

Heti horoszkóp március 12-től

Az álmaink megvalósulnak!

Share