Kedves Látogató!

Ha már regisztrált vásárló vagy, akkor itt bejelentkezhetsz az áruházba. Ha nem, akkor regisztrálj most!VirtueMart
A bevásárlókosarad jelenleg üres.

Ma 2016. július 29., péntek, Márta, Márti és Flóra napja van. Holnap Judit és Xénia napja lesz.
Címlap Asztrosuli Az Uránusz és a pénzed

A hónap uralkodója az Uránusz, nézzük milyen kapcsolata van az anyagi javakkal?

Ha az Uránusz a 2. házban áll a születési horoszkópodban, akkor ennek a bolygóállásnak az Optikai játék címet adhatnánk. Az Uránusz a meglepetések bolygója, így elsősorban meglepetéseket hoz a pénzügyeidben, sok felemelkedést és számos zuhanást is megélhetsz. Ezt saját erőddel keresed meg, miután a 2. ház a horoszkópban a saját magad által megkereshető anyagi javakat jelenti. Az Uránusz a technika bolygója, így ezért ezzel is keresheted a kenyered. Az Uránusz kimondottan "rádió bolygó", így bevételi forrásaidat építheted a rádió által is, például ha egy rádió szereplésből kapsz fizetést. Az Uránusz a modern közlekedési eszközöknél is szerepet játszik, így bevételeid származhatnak autószerelésből, autókereskedelemből is. Az Uránusz természetéből eredően – hiszen levegő elemű jegy társuralkodója – egyáltalán nem stabil bolygó, ezért az anyagi javakban még akkor is változó bevételre számíthatsz, ha az Uránusz nagyon jól áll a horoszkópodban a 2. házban. Mindenképpen sajátítsd el a pénzbeosztás művészetét. Az Uránusz nyugtalanít téged is, így nem szeretsz sokáig ugyanabból a tevékenységből pénzt keresni.

Az Uránusz a baráti kapcsolatok házában is uralkodó szerepet kapott. Így te is számíthatsz mindig barátaid segítségére, a pénzkeresésben. Vigyázz, mert a pénz a legjobb barátságot is meg tudja rontani! Ha sértett az Uránuszod a 2. házban, jól gondold meg, kitől kérsz, és kinek adsz kölcsönt.

Ha az Uránusz a horoszkópodban jó fényszögeket kap, akkor nagyon ötletes ember vagy, és váratlan sikereket is hozhat az Uránusz neked. Az Uránusz keresi az új utakat, mint ahogyan te is állandóan új lehetőségek után kutatsz. A függetlenség bolygója, így te is szeretsz másoktól függetlenül pénzt keresni, egyedül dolgozni, így legjobban ajánlható neked a vállalkozás formája, ahol te vagy a vezető.

A 2. ház szemben van a 8. házzal, ami hat rád is, így könnyen előfordulhat, hogy a párod is segít a pénzkeresésben, vagy a családtól örökölhetsz pénzt, vagy vállalkozást.

Ha a horoszkópodban kellemetlenül áll az Uránusz a 2. házban, akkor komolyabb zavarokra kell felkészülnöd pénzügyekben, mindig jó, ha van olyan tartalékod, amihez csak végső esetben nyúlsz, csak is akkor, amikor már minden kötél szakad! Ilyenkor az Uránusz a pénzházban nagyon veszedelmesen viselkedik, és nem ad neked egy második esélyt. Ezért jól gondold meg, mibe vágsz bele, és mennyit kockáztatsz, mert könnyen tönkremehetnél. Ha csak kicsit is sértett az Uránusz a horoszkópodban, akkor semmilyen anyagi kockázatot nem szabad vállalnod.

Ha a horoszkópodban a 2. ház uralkodója az Uránusz:

Akkor a második házad csúcsa a fix minőségű, levegő elemű Vízöntő jegyébe esik, melynek két ura van az Uránusz és a Szaturnusz. Nálad a pénzszerzésben a protektorok is nagy szerepet játszanak.

A Szaturnusz hatására nem leszel túl könnyelmű, inkább takarékos, ezért meg tudod tartani a pénzt. Önmagad, saját erődből építed anyagi biztonságod alapjait, feltehetőleg nem szerencsejáték révén. Sajnos, abban az esetben, ha a 2. házadban még az Uránusz is áll (ez csak akkor fordulhat elő, ha 1995. és 2003. között születtél) akkor máról holnapra veszteségek érhetnének. Viszont találékonysággal is pénzt tudsz szerezni! Az apai ági vagyon nagy szerepet játszhat az életedben. Ettől nem tudsz megválni.

Kapcsolódó cikkeink:

Uránusz - a kellemetlen meglepetések bolygója

Mit ad az életedhez az Uránusz?

Share