Kedves Látogató!

Ha már regisztrált vásárló vagy, akkor itt bejelentkezhetsz az áruházba. Ha nem, akkor regisztrálj most!VirtueMart
A bevásárlókosarad jelenleg üres.

Ma 2014. április 17., csütörtök, Rudolf napja van. Holnap Andrea és Ilma napja lesz.
Címlap Asztrosuli

A Hold a leggyorsabb vándor, minden hónapban áthalad a horoszkóp minden pontján. Ennek következtében tranzitorként való szereplése csak nagyon alárendelt jellegű lehet. Az egészséges embernek a Hold áthaladásait egyáltalán nem kellene érzékelnie. Ha azonban megérzi, akkor ez annak a jele, hogy a szervezet megbetegedett, és ennek következtében túl érzékennyé vált.

Csak a természettől eleve nagyon érzékeny emberek teszik a Holdátmeneteket változó hangulatukon keresztül észrevehetővé. Betegség esetében minden ember erősebben reagál a Hold befolyásaira. Ezért kapnak a Hold tranzitjai csak ebben az állapotban fokozott jelentőséget. A DECUMBITURE-horoszkópokban –az ágybafekvés horoszkópjában -, ahogy a Radixban ekkor nagyon kell ügyelni a Hold járására. A javulások és a visszaesések a testi hogylétben valamint a krízisekben különösen függenek a Hold átmeneteitől.

Normális egészségi állapot mellett nyugodtan el lehet hanyagolni a Hold tranzitjait, a mindennapi eseményeket csupán jó vagy rossz értelemben támogatják anélkül, hogy mérvadó hatásuk lenne.

Másképp áll a helyzet mágikus kísérleteknél és cselekedeteknél. Itt különös figyelemmel kell kísérni a Hold égi állását (és a Szaturnuszét!) és átmeneteit az experimentátor horoszkópjában!

Bővebben...

 

Talán már gyakran támadt rossz érzésed. Te azonban nem veted figyelembe, amit később megbántál. Közülünk sokaknak vannak mágikus sejtései. Mindegy, hogy a jegyednek vannak-e látnoki adottságai. Az érzelmek többet látnak, mint a szemek.

Bővebben...

 

Minden születési horoszkópban először a két legerősebb állásnak kell a legnagyobb figyelmet szentelnünk. Ezek az Ascendens, és a Matematikai Zenit környéke. Minél közelebb található egy bolygó ezekhez a pontokhoz, annál erősebb lesz a hatása, és annál kifejezettebben érvényesül minden téren. Másodsorban az I. és a X. ház egész kiterjedését vizsgáljuk. Minél közelebb állnak a bolygók ezen házak közepéhez, ismét annál erősebb lesz a hatásuk.

Csak a Naphoroszkóp I. házában van ez másképpen. Hiszen a Napház I. házát a Nap foglalja el, és ha a Nap körül 5 fokon belül planéták állnak, ezek a planéták elégtek, hacsak a nap helyétől való eltérésül nem több, mint 16 perc, amely esetben az itt található bolygó a Nap szívében (Cazimo-ban) van, és ezáltal erejében nagyon megerősödötté válik. Azonban minden planéta, mely Orbis Solis ban, vagyis a Naptól 5-15 fok távolságban van, a Nap által erőt nyer.

Ugyanilyen fontos vizsgálni az I. mundánházat, vagyis a Kos jegyét, ezek különös hatással vannak a horoszkóptulajdonos karakterére, és sorsára.

Bővebben...

 

Nézzük melyik jegy mennyire tud kacagni?

Tulajdonképpen ki tud még egy egyszerű viccen szívből nevetni? Mindig ugyanazok, mindegy, hogy jó vagy rossz volt. A nyílt cimborák a csillagjegyek között a leghálásabb nevetők. Mások elengedik a fülük mellett, mert tudják, minden vicc után kínosabb lesz a helyzet.

Bővebben...

 

Személyes horoszkópunkban a Chiron kisbolygó pozíciója rámutathat arra, hogy ki „betegíthet meg bennünket”, kicsoda fejleszti öngyógyító erőinket, ki az, aki segíthet, hogy egészségesebbek legyünk. Általa megismerkedhetünk egészségünk kifinomultabb, alattomosabb, csendesebb ellenségeivel. A Neptunusz rántja le a leplet közérzetünk nagy titkáról.

A Chiron felébreszti öngyógyító erőinket, melyek akkor a legerősebbek, amikor nyugalomban vagyunk, amikor egyensúly áll fenn testünk és lelkünk között.

Bővebben...

 
További cikkeink...