Kedves Látogató!

Ha már regisztrált vásárló vagy, akkor itt bejelentkezhetsz az áruházba. Ha nem, akkor regisztrálj most!VirtueMart
A bevásárlókosarad jelenleg üres.

Ma 2016. július 24., vasárnap, Kinga és Kincső napja van. Holnap Kristóf és Jakab napja lesz.
Címlap Asztrosuli

Most komoly esélyünk van az anyagi sikerre, csak fel kell ismerjük a tehetségünket. Nem mindenki született arra, hogy óriási karriert fusson be, melyhez cseles stratégának kell lennie, aki néha hagyja elhajlítani magát, hízeleg, hogy a megfelelő pillanatban csillogni tudjon. Inkább önállóan szeretnénk pénzhez jutni. Vagy lehetünk a szerencse fia, aki örököl, vagy nyer a lottón. A Vénusz helye a horoszkópodban meghatározhatja, hogy mi hozza neked az anyagi sikert.

Kimerültél, többet tettél, mint bárki más a cégnél. De a többiek, a leglustábbak leelőztek, ők kapják a nagy fizetéseket. Biztosan nem ez volt a helyes út, hogy pénzhez jussál. Vénusz most a Nyilas jegyében vándorol, a győztesek jegyében, ami Jupiter különös pártfogása alatt áll, és megmutatja a sikerhez, az anyagi sikerhez vezető utat.

Ugyanis Vénusz nem csak a szerelemmel ajándékoz meg, ez a legnagyobb tévhit. Vénusz hozza a luxust, a gyarapodást, a gazdagságot. Ha megkeresed, hol volt Vénusz születésed idejében, utána meg kell állapítanod: milyen kapcsolatban áll a te Vénuszod a Nyilas jegyében álló Vénusszal.

Ez jelzi a pénzpontodat. Megmutatja neked, mire építhetsz, hogyan szabadulhatsz meg az adósságoktól, mi hozza a legtöbbet a számládra.

A lottó

Vajon az a Vénusz-típus vagy a nagy szerencsével, még ha eddig nem is ütött be a nagy nyeremény?

Takarékoskodás

Még ha nem is hallod szívesen, de talán az a Vénusz típus vagy, akinek félre kell tennie a pénzt, hogy az gigantikusan növekedjen?

Öröklés

Ez volt meghatározva a számodra, bár pillanatnyilag senki nem jut eszedbe, akitől örökölhetnél? Ezzel a pénz-ponttal nagy meglepetés lehetséges.

Önállósodás

Úgy jön hozzád a pénz, hogy saját főnököd leszel, és saját vállalkozást alapítasz?

Karrier

Még ha eddig talán sok hivatásbeli csalódás ért, mégis azokhoz tartozhatsz, akik szakmájukban egész magasra jutnak.

A nagy ötlet

Talán eddig nem álltál eléggé ötleteid mögött, és megtudod pénz-pontodból, hogy ezek fogják problémáidat és gondjaidat megoldani.

Sok lehetőség van, sokkal több, mint amennyit itt felsoroltam. Horoszkópod megmondja, mi az, ami pénzhez fog juttatni.

Bővebben...

 

Talán napsugaras, gondtalan a lényed, és nem sokat kérdezed, hogy valaki őszinte-e hozzád? Nem különösebben érdekel. Fő az, hogy sok ember legyen körülötted, nyíltan tudj beszélni, lelkeden könnyíteni. Még ha így is van, most tépelődni fogsz, és sokat gondolkozol barátaidról és partneredről. Ha pedig amúgy is a pesszimistákhoz tartozol, akik bizalmatlanok, és nem várnak semmi jót embertársaiktól, most még mélyebbre fogsz ásni, boncolni, kikérdezni.

A Merkúr a Skorpió jegyében élesíti felfogásodat, kritikussá tesz, feltárja neked, ki tart ki melletted, és ki fog rászedni.

Az örök kételkedés, a pompás ötletek, és az abszolút átlátás bolygója, Merkúr szeptember 29-én az alapos Skorpió jegyébe vándorol, és szokatlanul hosszú időt tölt ott – december 6-ig. Ez meg fogja változtatni gondolkodásunkat, beállítottságunkat más emberekkel szemben. Érezhetően. Kivált, hogy most Vénusz és Szaturnusz is a Skorpió jegyében ragyognak.

Más bolygók is kíméletlen őszinteségre indítanak. Például Uránusz, aki a könyörtelenül becsületes Kos jegyéből sugárzik, és spontán megérzésekkel ajándékoz meg téged. Hirtelen egy véletlen segítségével felfedezed, hogy valaki rászed vagy éppen örökké hű marad hozzád. Ott van még Neptunusz a mágikus Halak jegyében, aki teljesen egyértelmű sejtéseket küld a megbízhatóságról és a becsületességről.

Bővebben...

 

Az élet megtartásból és elengedésből áll. Az egyik feltétele a másiknak. Aki nem tart meg, az nem tud elengedni, és aki nem tud elengedni, annak nem is marad semmije. A megtartás és az elengedés olyan, mint a ki- és belélegzés.

Az elengedés majdnem divatkifejezéssé vált – mégis szinte senki sem tudja, mit jelent, illetve mindenki valami mást képzel el.

Elengedni!

A legismerősebb ez a szó nekünk akkor, amikor gyermekeink vannak. Ha kicsik, akkor még 100%-ig hozzánk tartoznak. Később is, amikor már nagyobbak, és néha egész éjjel nem jönnek haza, még mindig az az érzésünk, hogy ők egy rész belőlünk. Valamikor azonban azt mondja ez a gyerek: mama/papa, el kell engedned! Legkésőbb, amikor a gyerek házasságot köt, konkréttá válik: hamarosan saját családja lesz, és velük tölti az idejét. Ez fájdalmas a szülők számára.

Még fájdalmasabb, ha egy partneri kapcsolat felbomlik, egyik fél tovább szeretné vinni a kapcsolatot, társát még mindig szereti, és a közelében szeretne lenni. Ekkor meg kell tanulnia elengedni, ami olykor tovább tart, mint az az idő, amíg együtt voltak. És létezik egy még átfogóbb elengedés. Ez leírja úgyszólván az élet kvinteszenciáját, a célt, ami felé egy ember törekszik, aki az igazságot keresi. Az elengedés így végső soron kívánságainktól és igényeinktől való megszabadulást jelenti, ezeket magunk mögött hagyjuk.

Az asztrológiában az elengedés azt jelenti, hogy a csillagok megjelölése mögé kerülünk. Az asztrológia a horoszkópot olyasminek tekint, ami az életet ugyan döntő módon befolyásolja, vezeti az embert, és utat mutat neki, de azt is mondja, hogy mi emberek nem vagyunk azonosak a horoszkópunkkal. Meg tudjuk tanulni azt elengedni. Ekkor belépünk egy térbe, ami mentes a csillagok jelölésétől. Ekkor leszünk szabadok.

Bővebben...

 

A horoszkóp kiszámítása és felrajzolása minden asztrológiai vizsgálódás alapját képezi, ezért ezt a feladatot a legnagyobb pontossággal kell elvégeznünk. A másodperceket általában fel vagy lekerekítjük. Nagyon fontos, hogy pontos születési adatok birtokában legyünk, mert e nélkül a horoszkóp tolmácsolása is pontatlan lesz. A pontos adatokhoz szükséges tudnunk, hogy a születés helye mely zónaidőbe tartozik.

Tisztáznunk kell, hogy a születéskor, a születés helyén volt-e és milyen időszámítás, volt-e zónaidő egyáltalán. Fontos tudnunk, hogy volt-e nyári időszámítás a születés helyén és időpontjában.

Bővebben...

 

A hónap uralkodó bolygója a Merkúr! A Merkúr felel a beszédért, és a szaglóérzéket is uralja. Ő az Istenek küldötte, és mint ilyen a kommunikáció bolygója, amely az emberi intelligenciát fejezi ki. A Merkúr felel a szónoki képességért és a mozgékonyságért is.

A Merkúrtól függ, hogy az emberek mennyire szeretnek utazni, mennyire eszesek, és mennyire gyors a felfogó és alkalmazkodóképességük.

A Merkúr segíti a logikus gondolkodást, a gondolatbeli egyensúlyt, a gyors tanulási képességet.

Míg a Jupiter a magasabb vagy elvont elmét képviseli, a Merkúr a konkrét, a hétköznapi értelmet reprezentálja. A külső és belső információ feldolgozás is a Merkúrhoz tartozik, valamint a Merkúr határozza meg a nevünket is.

A Merkúr gyakran rövidebb, spontán utazásokat és változásokat jelöl. Azok az emberek, akiknél a Merkúr dominanciája érvényesül, könnyen és gyorsan alkalmazkodnak az új szituációkhoz. Vonzódnak az okkult tudományokhoz, mozgással, matematikával és mérnöki munkával kapcsolatos szakterületekhez.

A Merkúr kerüli meg leggyorsabban a  Napot, ezért gyors felfogóképességet, nagy lelki és intellektuális rugalmasságot ad. Az élet intellektuális és mentális fejlődésének jelzője, valamint utal a gyermekkorra is.

Bővebben...

 
További cikkeink...